Spirituel Mentor & Meditations Underviser

En personlig, sjælelig og åndelig frisættelses rejse gennem nuets eventyr, som det hele menneske du dybest set er.

Kun hjertes inderste, kan besvare din dybeste længsel.
Det inderste som er dig, den længsel som er dig.
Som erindringen i nuet og altid i kærlighed & frihed.

 

 

Meditation & Spiritualitet for hele mennesket

  • 1-årigt Grund forløb
  • 2-årigt Mentor forløb
  • 3-årigt Mentor & Meditationslærer forløb

Efter Grundforløb kan du således fortsætte rejsen og blive Spirituel Mentor eller gå vejen endnu videre og blive Spirituel Mentor & Meditations Underviser

Vores eksklusive uddannelse er for dig der er kaldet til at gå vejen selv med ønsket om at leve et autentisk og levende liv fra dit hjertes inderste.

Individuelt tilrettelagt uddannelsesforløb bestående af retræter og enesessioner  i tæt sparring med uddannelsesleder Heinrich Johansen igennem hele uddannelsen.

Som deltager får du eksklusiv adgang til Heinrichs Johansens 28 års erfaring med meditation, mindfulness og spirituel træning, der hviler på mere end 25.000 timers egen praksistræning og mere end 1000 dage i retræte, 6 års uddannelser indenfor meditation og mindfulness, 2 års uddannelse indenfor integrativ dynamisk psykoterapi og kybernetisk psykologi, flere års kurser og uddannelser indenfor coaching, yoga og Qi Gong med mere.

Heinrich har undervist på mere end 50 MBSR kurser, uddannet mere end 100 undervisere med vidt forskellige faglig baggrunde, har undervist i 8 år på forskningsprojekter med mindfulness og meditation på landets største hospitaler, og ikke mindst undervisning af mere end 5.000 mennesker igennem mere end 20 år.

Som deltager på denne uddannelse har du eksklusiv adgang til løbende sparring med Heinrich via mail, telefon, Skype og personlige sessioner.

 

Oplev vores undervisning på åbne aftener
Læs mere her.

Moduler / retræter / Ene-sessioner

På det konkrete plan afholdes enesessioner, retræter, dags- og aftenundervisning, samt svedehytter og Udesidninger (Nature & Vision Quest).

Du kan booke en ene-session, deltage i et enkelt retræte, workshop eller Åbent Hus, for at erfare om det er det rette for dig, at søge om optagelse i et af forløbene.

 

Kommende moduler / retræter:

  • 29. april – 1. maj 2022 på Helgenæs.
  •   9 – 12. juni 2022 på Helgenæs.

Nye retræter tilføjes løbende.

Klik her og se fuld Kalender for kommende retræter og øvrig undervisning.
Der kan vælges næste  frit imellem de udbudte arrangementer.

Priser og betaling:

3-dages retræte modul kr. 3.750,-.
4-dages retræter kr. 5.000,-.
MBSR 8-ugers forløb fra kr. 3.800,-.
Enesessioner fra kr. 1.250,- for 90 minutter.

På 3 og 4-dages retræter kommer tillæg for fuld forplejning på kr. 525,- per døgn (2 døgn på 3-dages retræter og 3 døgn på 4-dages), samt tillæg for overnatning på retrætestedet. Vælg imellem eneværelse til kr. 325,- i døgnet, dobbeltværelse til kr. 225,- i døgnet og sovesal /eget telt, til kr. 150,- i døgnet.

Kontakt os for din endelig pris, da disse er forskellige alt efter hvordan netop din eksklusive uddannelse bygges op.

Legat:
Private selvbetalere der ikke kan fradragsberettige uddannelsesafgiften gennem eget firma, eller får den dækket af sin arbejdsgiver, kan ansøge om legat. Kontakt os herom herom.

Optagelse

Dit fulde forløb med opstartsdato, antal dage og pris mm., sammensættes sammen med undertegnede.

Du søger om optagelse til dit valgte forløb, ved at sende undertegnede en mail og beskrive din dybeste motivation for deltagelse.

Kontakt:

Mail til Heinrich Pan på pan@firekeeper.dk.dk

 

I kærlighed og frihed.