Privatlivspolitik

Vigtig information

Vi har en nogle personoplysninger om dig, fordi du enten har deltaget i et uddannelsen forløb, på et retreat, er kursist i vores regi eller er tilmeldt vores nyhedsmail.

De oplysninger passer vi godt på, så du kan føle dig tryg.

Du har tidligere givet os lov til at sende dig fx e-mails, når der er relevant nyt omkring kurser og retreats på vores hjemmeside.

Det er vigtigt, at du bruger et øjeblik på at læse videre, så du er klar over omfanget af det samtykke, du har givet os.

Nye EU-regler forbedrer din sikkerhed
Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

De nye regler indeholder skærpede krav til behandlingen af persondata og skal bl.a. sikre, at du er informeret om, hvordan vi behandler dine persondata, og hvilke rettigheder du har.

Ligesom vi skal sikre os, at du kender til omfanget af det samtykke, du har givet. Vi beder ikke om tilladelse til mere, men samtykket er uddybet, så det nu er mere specifikt og entydigt.

Hvad betyder det for dig?
For dig betyder det, at du bl.a. har ret til at vide, hvilke oplysninger vi har, og hvordan vi bruger dem. Vi har kun oplysninger, du selv har givet os.

Vi bruger oplysningerne til at give dig informationer om kommende kurser, retreats og uddannelser du skal deltage i eller tidligere har deltaget på,

besvare eventuelle spørgsmål du måtte have eller udsende vores nyhedsmail.

Du kan læse her, hvordan vi behandler dine oplysninger: ”Sådan behandler vi dine personoplysninger”

Du behøver ikke selv at gøre noget
Du behøver ikke selv at gøre noget i forhold til de nye regler. Vi sender dig denne mail, så du ved, at vi lever op til de nye regler og fortsat passer godt på dine oplysninger.

Du kan altid fortryde

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, ved at kontakte os på e-mail

Nederst i vores nyhedsmails vil der også altid være et link til ”afmeld e-mail”.