Nytårs Retreats

Ukuelige hjerte – Kærlighed & Frihed

Hjem i Essens

 

 

 

Kursus retræte for private & professionelle, for både kvinder og mænd.

 

I stilhedens nu, nærværets og det vågne vilde livs åbne rum, findes muligheden hvert øjeblik, for opvågning og genkendelsen af det inderste vi ved af, her i hjertes dybeste kalden efter sig selv og frisættelse af sig selv.

Vi arbejder dybt med at være “livs skabende”, med vores ukuelige hjertes visdom og vilje, og skabe et liv i større kærlighed og indre frihed.

Ved at bevidstgøre hvad vi tiltrækkes af, aller dybest inde i vores essens, kan vi tiltrække fra vores omstændigheder, det der dybest set tjener os og dermed frisætter os – som det og dem vi er.

I meditativt flow, i naturens kraft og kropslig bevidsthed, kan du i din menneskelige essens hvert øjeblik, erfare genkendelse af livets fuldkommenhed i sig selv. Den fuldkommenhed der er dig som et fuldt levende menneske i kærlighed og frihed.

Livet, kærligheden og friheden, der igen og igen søger sig selv, frisætter og udfolder sig selv, igennem det vågne & vise, milde & vilde hjerte.
 
Dagene byder på skiftende perioder af guidede meditationer, mindful dyader, Kærlig-venlighed, Self-Compassion practise, zen-walk og qi-gong/mindful movement, og kropsbevidstheds fordybelse, vandring i bakkerne og ved havet, sang, chanting, dans og musik mm.
 

Trommerejser og lydhealing med bl.a. tibetanske syngeskåle med mere, understøtter den meditative fordybelse, indsigt og frisættelsen af sandhed for den enkelte.

 

 
Der er periodevis stilhed imellem kursister, men er ikke et stilheds retreat, da vi også vil fejre livets vildskab som en del af vores helhed. Der vil være områder man kan søge til, hvis man ønsker mere stilhed.
 
Der vil undervejs være mulighed for spørgsmål og vejledning med underviser i forhold til sin proces på retreatet.
 
I den omfang vejret tillader, vil dele af undervisningen foregå i den omkring liggende skønne natur i haven, bakkerne og ved vandet.

Vel mødt.

”Den som binder sig selv til en glæde, lægger det vingede liv øde, men den der kysser glæden hvor den flyr, lever hvor Evigheds sole gryer”. (William Blake )  


Undervisningstider – vejledende:

Fredag    kl.  16:00-18:00    19:30-21:30.
Lørdag    kl.  07:30-09:00    10:15-13:00     16:00-18:30  19:45-21:30.
Søndag   kl.  07:30-09:00    10:15-12:30     13:30-14:45.


Målgruppe:

Åbent for interesserede med meditation, mindfulness, selvudvikling og spiritualitet eller lignende erfaring.

Det forventes at man som deltager er villig til at arbejde med sig selv, sin livsvækst og fordybelse af den meditative praksis. Desuden at man er i personlig balance og som minimum har erfaring med terapi, meditativ træning, eller på anden måde har erfaring med selv-håndtering af emotionelle tilstande.

Arbejder du professionelt med andre mennesker, som leder, coach, terapeut, behandler, underviser, konsulent, lærer, pædagog eller lignende, vil du på dette kursus finde inspiration til såvel din personlige som faglige udvikling.

OBS! Det forventes at man deltager i hele retreatet og kan således ikke tage afsted og vende tilbage.

Retreatet er 100% alkoholfrit.

Retreats tilbydes både som åbne retreats, og indgår desuden i diverse instruktøruddannelser, masterforløb samt årskurser i mindfulness & meditation.


Priser & praktik:

Kr. ? for selve undervisningen med to undervisere.

Hertil valg imellem:
Kr. 1.300,- for overnatning i telt og fuld forplejning.
Kr. 1.300,- for overnatning i sovesal og fuld forplejning.
Kr. 1.500,- for overnatning i dobbeltværelse med en af samme køn og fuld forplejning.
Kr. 1.700,- for overnatning i eneværelse og fuld forplejning.

Fuld forplejning inkluderer lækre økologiske veganske og vegetariske buffeter til hovedmåltider, samt fri adgang til frugt, snacks, kaffe og te døgnet rundt.

Reduktion i pris:
Har du brug for at betale mindre (studerende, arbejdsledig eller andet), kontakt os gerne, da der er enkelte retreat legater udbudt.

Der tages forbehold for prisstigninger på overnatning og forplejning i takt med at kursusstederne hæver deres priser.

(Ovenstående priser pålægges 25% moms for momsregistrerede).

Tilmelding til retreats er bindende. Ved eventuel framelding tilbagebetales indbetalt beløb ikke uanset grunden til framelding, men man er velkommen til at overdrage sin plads til en anden, der opfylder kravene for deltagelse. Ved tilmelding senest 14 dage inden retræten refunderes betaling for forplejning.

Hvis retræten aflyses af andre grunde end udbyders beslutning (statsbestemt nedlukning pga. Corona virus f.eks.), overflyttes man til et senere retræte med samme indhold eller efter eget valg, et andet af vores udbudte retræter.


Tidspunkter:

Undervisningen starter fredag eftermiddag kl. 16:00 og slutter søndag kl. 14:45.
Ankomst og indlogering imellem kl. 15:00 og senest kl. 15:45.


Ansøgning / tilmelding:

Ansøgning om deltagelse til retreatet modtages løbende.

  • motivationsbeskrivelse for deltagelse – minimum 5 linjer.
  • hvilket retreat du ønsker deltagelse på.
  • om du ønsker ene- eller dobbeltværelse eller sover i eget telt/på sovesal på retreatet. (Se priserne ovenfor under “Priser & praktik”).
  • din erfaring med mindfulness, meditation, terapi eller lignende.
  • ønsker samkørsel/kan ligge bil til.
  • om du er privat deltager eller fradragsberettiget/selvstændig.
  • andet du måtte finde relevant for deltagelse.


Tilmelding:

hj@heinrichjohansen.dk

 


Sted & transport:

Retreatet foregår på “Strandgården Retreat” midt i den meget smukke bakkede natur på Helgenæs, nær Mols Bjerge og tæt på havet.

Adressen er Esby Strandvej 8 – 8420 Knebel..

Se mere på www.strandgaardenretreat.dk

Samkørsel med-arrangeres gerne. Således reduceres rejseprisen betragteligt.

Du må således gerne oplyse om du kommer i bil og kan samle andre op f.eks. på en togstation på Sjælland eller i Jylland. Du må endvidere gerne oplyse om du ønsker et lift såfremt du ikke har bil.

Strandgården ligger ca. 30 minutters kørsel fra Ebeltoft-Odden færgen.

Der kører følgende busser:

Bus 120 og 123 fra Århus til Rønde.
Bus 361 fra Rønde til Knebel og videre til Esby på Helgenæs.
Bus 888-Abildskov fra København til Ebeltoft og Rønde.

Desuden kan fordelagtige aftaler med Flextaxi også arrangeres.


Undervisere:

Heinrich Pan Birk Johansen.
Mere end 25 års egen erfaring og 20 års undervisningserfaring med nærværs- og bevidsthedstræning indenfor forskellige praksisretninger og traditioner.
10 års uddannelser indenfor Mindfulness Baseret Stress Reduktions (MBSR) instruktør, mindfulnesslærer og meditationsformidler. Certificeret Tai Chi / Qi Gong instruktør mm.
Assisterende underviser er Bente Ravn. Uddannet MBSR instruktør, Manuvision kropsterapeut- og træner, samt underviser på OSHO RISK meditationscenter.


Kontakt:

Heinrich på:

pan@firekeeper.dk